logo

Statenkwartier

Dit plan is niet geselecteerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemfase van Statenkwartier Begroot.

Plantsoen met verhard zandpad op Statenlaan

Door: Geanonimiseerd
October 4, 2019
Gemeente Den Haag | 15 nov. 2019, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 likes. Er zijn in totaal 8 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemfase.

Een verhard wandelpad met bankjes op de groenstrook van de Statenlaan tovert een modderpad om in een aantrekkelijk plantsoen.

Op de Statenlaan ligt naast de tramrails een groenstrook waar in de loop der tijd een zandpad is ontstaan. Dit pad wordt veelvuldig gebruikt door buurtbewoners die bij thuiskomst vaak modder, zand en hondenpoep aan de schoenen vinden. Deze mooie laan verdient een wandelpad met allure!


Argumenten

Argumenten voor

Geanonimiseerd | October 6, 2019 11:03 PM

Dit plan verfraait het stukje groen met bomen waar veel honden worden uitgelaten en mensen lopen. Daardoor is het pad ontstaan. Met bankjes erbij en een verhard pad (er zijn nog klinkers over van het vroegere trottoir langs de Fred..) zal dit mooie stukje groen met bomen uitnodigender worden!Argumenten tegen

Geanonimiseerd | October 8, 2019 8:53 AM

Zonde van het geld: daar komt binnen 3 jaar tramrails te liggen als de tram van de Fred verdwijnt.Login om verder te gaanAnnuleren