logo

Statenkwartier

Dit plan is niet geselecteerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet haalbaar en is daarom niet geselecteerd voor de stemfase van Statenkwartier Begroot

Historische straatverlichting Frankenslag

Door: Geanonimiseerd
October 4, 2019
Gemeente Den Haag | 15 nov. 2019, 09:00

Dit plan heeft de haalbaarheidscheck niet gehaald. Het plan wordt in 2020 al uitgevoerd.

Op de complete Frankenslag zou de historische straatverlichting geïnstalleerd worden.

In verband met de herinrichting.van de Fred heeft een deel van de Frankenslag de historische straatverlichting gekregen. Dit geeft een heel mooie en warme sfeer en is voor de Frankenslag met het de historische oude huizen ook mooi. Helaas is de historische straatverlichting tot nu alleen op een gedeelte van de Frankenslag geïnstalleerd. Ik zou het voor het straatbeeld heel mooi vinden, als de hele Frankenslag - die ook helemaal een beschermt stadsgezicht heeft - de historische straatverlichting zou krijgen.Zo als het nu is, betekend het, dat de Frankenslag, een beeld bepalende straat voor het Statenkwartier, qua straatverlichting, geen samenhangend beeld heeft terwijl het een van de mooiere straten in ons geliefde Statenkwartier is. 
Als moeder van twee dochters vind ik het ook een aspect van veiligheid als de historische straatverlichting meer licht geeft in de avond. 


Argumenten

Argumenten voor

Geanonimiseerd | October 4, 2019 12:22 PM

Voor het straatbeeld zou het heel mooi zijn als de hele Frankenslag de historische straatverlichting krijgt.Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanAnnuleren